Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sotahuuto -näyttely

Jyväskylä | Galleria Becker

"Eksistentiaalista kriiseilyä ja maailmanlopun meininkiä pastellisävyjen siivittämänä.
Ville Lehtinen (s.1984 Jyväskylässä) valmistui kuvataiteilijaksi Saimaan AMK:sta vuonna 2015. Hän asuu ja työskentelee Imatralla. Hänen maalauksiaan on ollut mukana useissa ryhmä- ja yhteisnäyttelyissä. Galleria Beckerissä avautuva näyttely on hänen neljäs yksityisnäyttelynsä.
"Olen kuvaillut omia töitäni pop-surrealistisiksi. Yhdistelen niissä esittävää taidetta, figuureja ja muita objekteja, abstraktimpaan kuvastoon. Olen pitkään ollut mieltynyt tasaisiin väripintoihin ja geometrisiin kuvioihin. Pidän muutenkin melko yksinkertaisesta kuvallisesta ilmaisusta. Käytän usein valokuvia töitteni lähtökohtana ja yhdistelen eri kuvia, mutta poistan yksityiskohtia jotta jäljelle jää vain teoksen kannalta tarvittavin informaatio. Voimakkaat kontrastit ovat minulle myös tärkeitä, pyrin käyttämään tumman ja vaaleanääripäitä töissäni.
Piirustuksella on tärkeä osa työskentelyprosessiani. En koskaan rupea maalaamaan suoraan valokuvan pohjalta vaan teen ensin piirustuksen joka toimii mallina maalaukselle. Vaikka työskentelytapani sekä piirtäessä että maalatessa on melko mekaanista ja analyyttista, on maalaaminen silti se hetki, kun rentoudun ja vapaudun, koska suurin osa teosta koskevista päätöksistä on tehty jo piirustusvaiheessa. Maalausteni aiheet vaihtelevat eläin- ja ihmismaailman välillä, maalaan kuvia jotka minua sattuvat sillä hetkellä kiinnostamaan. Minulla on tapana saada vaikutteita mm. elokuvista ja musiikista ja työni sisältävätkin usein maltillisia popkulttuuriviittauksia."
www.villelehtinen.portfoliobox.me

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 15.6.–3.7.

  • ti klo 12–17
  • ke klo 12–17
  • to klo 12–17
  • pe klo 12–17
  • la klo 12–15
  • su klo 12–16

Tapahtumapaikka: 

Galleria Becker

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Seminaarinkatu 28

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

040 824 3031

Sähköposti: 

jkl.taiteilijaseura@kolumbus.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: