Tapahtuma ei ole enää voimassa.

MeTästä- näyttely, Ulla Huttunen ja Arto Salminen

Jyväskylä | Höyry-galleria

On kulunut 10 vuotta siitä kun kaksi käsityöläistä perusti Höyry-gallerian Korpilahden satamaan. Päätös galleristiksi lähtemisestä söi verstasaikaa molemmilta, mutta toi samalla uusia elämyksiä ja arvokkaita kokemuksia.
Tilassa nähtyjen upeiden näyttelyiden takia, kynnys oman näyttelyn järjestämiselle pääsi kasvamaan korkeaksi. Onkin todennäköistä, että ellei menossa olisi gallerian juhlavuosi, olisi omaa näyttelyä siirretty edelleen eteenpäin. Juhlavuosi tuntui kuitenkin oikealta ajankohdalta tuoda myös omia, tuoreita töitä esille. Usein on myös hyvä, että ulkopuoliset tekijät asettavat paineita ja päivämääriä, joita seurata.

Artolla on tapana sanoa, että hän sorvaa aina "samaa kulhoa". Ullan emaleissa puolestaan seikkailevat jo tutuksi tulleet hyönteiset ja anatomian yksityiskohdat. Näyttelyä varten olemme pyrkineet luomaan vähän nahkojamme ja tekemään "siitä samasta", jotain uutta. 30 vuoden kokemuksella uskallamme sanoa, että taisimme tehdä tähän näyttelyyn uusiksi ja uudenlaisiksi myös ne jo nähdyt kulhot ja hyönteiset.

Arto on valmistanut näyttelyyn lähiseutujen puista sorvattuja monenlaisia astioita, joista osaan Ulla on tuonut mukaan oman kädenjälkensä. Ulla puolestaan jatkaa näyttelyn töissään tutkimustaan hyönteisten ja ihmisen anatomiasta ja toteuttaa samalla pitkäaikaisen haaveensa kulhojen emaloinnista.

"Olemme tekijöinä hitsautuneet mielestäni hyvin yhteen ja kunnioitus toistemme ammatteja kohtaan on korkea. Uskon, että tässä on myös yksi tekijä Höyry-gallerian ylläpidon onnistumisella", Huttunen ja Salminen sanovat.

"Näyttelyn MeTästä -nimi kertoo siitä mistä me tulemme. Se kuvaa myös sitoutumistamme galleriaan aina ammattimaisuus edellä."

Tapahtuma-ajat: 

Ajalla 11.9.–3.10.

  • ti klo 11–17
  • ke klo 11–17
  • to klo 11–17
  • pe klo 11–17
  • la klo 12–16
  • su klo 12–16

Tapahtumapaikka: 

Höyry-galleria

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Korpilahdentie 10

Postinumero: 

41800

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä-Korpilahti

Puhelinnumero: 

0504121611

Sähköposti: 

info@hoyrygalleria.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Ulla Huttunen 0504121611