Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Miljoonasade & Jyväskylä Sinfonia

Jyväskylä | Paviljonki, Lutakonaukio 12

Miljoonasade julkaisi ensimmäisen Lapsuuden sankarille -hittinsä elokuussa 1986, ja siitä lähtien yhtye on kiertänyt Suomea pitkin poikin niin ahkeraan, että eipä taida löytyä suomalaista, joka ei bändiä tuntisi. Hitit ovat seuranneet toistaan; Marraskuu, 506 ikkunaa ja Olkinainen kuuluvat kansalliseen laulukartastoon niin vahvasti, että luonnehdinta Miljoonasateesta Suomirokin kruununjalokivenä lienee oikea.

Viime vuosina yhtye on aktivoitunut voimalla. Albumit Sähköinen Rouva Maa (2016) ja Karkumorsian (2019) kiertueineen ovat osoittaneet bändin olevan kovemmassa iskussa kuin koskaan! Helmikuussa Keski-Suomen museon uudistuneissa tiloissa puolestaan avataan Miljoonasateen historiasta kertova puolen vuoden mittainen näyttely.

Sinfoniakonserttikiertueella Miljoonasade soittaa läpileikkauksen kuuluisimmista hiteistään ja esittelee myös viime vuosien tuotantoaan klasarimeiningillä. Heikki Salon tekstit ja koko muun orkesterin yhdessä luoma sävelmaailma liittoutuu perinteisten soittimien kanssa kertoen suurta tarinaansa entistä ilmeikkäämmin ja mahtipontisemmin. Lauluja kuullaan konsertissa neljältä eri vuosikymmeneltä.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 14.2. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Paviljonki, Lutakonaukio 12

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Lippu.fi: 35,50 / 30,50 / 17,50 € + toimitusmaksut alk. 1 € Teatterin lippumyymälä: 32 / 28 / 15 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600900900

Osoite: 

Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymä

Puhelinnumero: 

0142660110

Järjestäjä: