Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Loisto: Topi Lepojärvi ja Melymbrosia – All the Wonders We Still Have

Jyväskylä | Siltasali

Torstaina 26.11. klo 19.30 Loiston lavalla on vuorossa Topi Lepojärvi. Konsertti on harvinaislaatuinen esitys omia elokuvamusiikillisia, elektronisia, metallisävyisiä ja kansanmusiikillisia kappaleita. Luonnosta, kulttuurista ja maailman tilasta ammentava eeppinen konsertti rakentuu rock-yhtye Melymbrosian musiikin ympärille.

Loisto on Gradia Jyväskylän musiikkialan perustutkinnossa opintojaan viimeistelevien muusikko-opiskelijoiden ja media-alaa opiskelevien yhteinen konserttisarja. Nyt järjestettävä Loisto on viimeinen ennen Gradian musiikin ja tanssin toiminnan siirtymistä Suomalaisen musiikkikampuksen uusiin tiloihin ja ilmassa on siis tiettyä nostalgiaa vuosien varrella tutuksi tulleen Siltasalin viettäessä tätä konserttiviikkoaan.

Syksyn 2020 Loisto-konserttisarja toteutetaan koronarajoitteiden johdosta ilman liveyleisöä, mutta jokainen konsertti lähetetään Siltasalista täysipainoisena musiikki- ja monikameratuotantona media-alan kuhunkin konserttiin luomin visuaalisin maustein. Suorana striimattava sarja päättyy kahteen konserttiin perjantaina 27.11. Lue lisää ja liity nettikatsomoon, kun lähetyslinjat avataan (www.gradia.fi/loisto)

Tapahtuma-ajat: 

  • to 26.11. klo 19.30–20.20

Tapahtumapaikka: 

Siltasali

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Pitkäkatu 19 - 21

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: