Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Loisto: Ina Myller - Ina Myller

Jyväskylä | Siltasali

Keskiviikkona 25.11.2020 klo 18.00 Siltasalin lavan bändeineen valtaava Ina Myller, yksi tämänsyksyisessä Loistossa omaa tuotantoaan esittävistä, on varannut mukaan hyvän annoksen rock- ja soulsävyjä.

Loisto on Gradia Jyväskylän musiikkialan perustutkinnossa opintojaan viimeistelevien muusikko-opiskelijoiden ja media-alaa opiskelevien yhteinen konserttisarja. Keväisin ja syksyisin järjestettävää sarjaa on opittu jo odottamaan. Nyt järjestettävä Loisto on viimeinen ennen Gradian musiikin ja tanssin toiminnan siirtymistä Suomalaisen musiikkikampuksen uusiin tiloihin.

Syksyn 2020 Loisto-konserttisarja toteutetaan koronarajoitteiden johdosta ilman liveyleisöä, mutta jokainen konsertti lähetetään Siltasalista täysipainoisena musiikki- ja monikameratuotantona media-alan kuhunkin konserttiin luomin visuaalisin maustein.

Konsertit järjestetään ja lähetetään livenä 24.-27.11.2020. Lue lisää jo ennakkoon ja liity nettikatsomoon, kun lähetyslinjat avataan (www.gradia.fi/loisto)

Syksyn 2020 Loiston teemakuva: Pihla Koskinen ja Krista Kahilainen, Kuva Siltasalista Ina Myllerin harjoituksista: Helena Minkkilä

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 25.11. klo 18–18.50

Tapahtumapaikka: 

Siltasali

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Pitkäkatu 19 - 21

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: