Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Loisto: Eve Kaskela - Aina matkalla jonnekin

Jyväskylä | Siltasali

Torstaina 26.11. Loisto-illan avaa basisti Eve Kaskela bändeineen. Eve luonnehtii konserttiaan: "Monenlaisia matkoja mahtuu elämän varrelle. Cover-biiseistä koostuva "Aina matkalla jonnekin" johdattelee hämyisiä polkuja pitkin aina 1960-luvulta saakka kohti seesteisempää nykypäivää."

Loisto on Gradia Jyväskylän musiikkialan perustutkinnossa opintojaan viimeistelevien muusikko-opiskelijoiden ja media-alaa opiskelevien yhteinen konserttisarja. Ilmassa on tiettyä nostalgiaa tutun Siltasalin viettäessä tätä konserttiviikkoaan. Nyt järjestettävä Loisto on viimeinen ennen Gradian musiikin ja tanssin toiminnan siirtymistä Suomalaisen musiikkikampuksen uusiin tiloihin.

Syksyn 2020 Loisto-konserttisarja toteutetaan koronarajoitteiden johdosta ilman liveyleisöä, mutta jokainen konsertti lähetetään Siltasalista täysipainoisena musiikki- ja monikameratuotantona media-alan kuhunkin konserttiin luomin visuaalisin maustein. Konsertit järjestetään ja lähetetään livenä, ja sarja päättyy perjantaina 27.11. Lue lisää ja liity nettikatsomoon, kun lähetyslinjat avataan (www.gradia.fi/loisto)

Tapahtuma-ajat: 

  • to 26.11. klo 18–18.50

Tapahtumapaikka: 

Siltasali

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Pitkäkatu 19 - 21

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: