Komppikaraoke

Jyväskylä | Komppi (pääkirjaston musiikkiosasto, 3. krs)

Tule Komppiin (pääkirjaston musiikkiosasto, 3. krs) joka kuukauden ensimmäinen torstai laulamaan karaokea! Ota myös kaveri mukaan, niin on hauskempaa. Kirjaston henkilökunta auttaa tekniikan kanssa, joten sinä voit keskittyä laulamiseen ja karaokekavereiden kannustamiseen. Vapaa pääsy!

HUOM! Koronariskin takia ei voi käyttää mikrofonia! Kaupunginkirjasto muistuttaa pitämään kiinni hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä myös kirjaston tapahtumissa. Ethän tule sairaana kirjastoon.

Kompissa on käytössä todella kätevä kotimainen Singa-karaokepalvelu. Kappalevalikoima on todella kattava, tarkista vaikka itse osoitteessa https://singa.com/fi.

Ps. Muistathan, että Kompin voit varata myös ihan itsellesi max 2 tuntia / päivä. Karaokepalvelun lisäksi Kompissa käytettävissäsi on bändisoittimia (esim. sähkörummut, -kitara ja -basso) sekä äänitysohjelma Cubase. Lisätietoa Kompista ja muista soitonharjoitteluhuoneistamme sekä varauskalenteri: https://www.jyvaskyla.fi/kirjasto/kirjastot?jyvaskylan-paakirjasto?soito...

Tapahtuma-ajat: 

  • to 3.9. klo 13–15
  • to 1.10. klo 13–15
  • to 5.11. klo 13–15
  • to 3.12. klo 13–15

Tapahtumapaikka: 

Komppi (pääkirjaston musiikkiosasto, 3. krs)

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Vapaudenkatu 39-41

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

0142664115

Sähköposti: 

kirjasto.musiikki@jkl.fi

Tapahtuman lisätiedot: