Joakim Berghäll ja Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtye - Tango Meets Jazz

Jyväskylä | Ravintola Baari Vakiopaine

TangoLab on Nuevo Quinteto Otra Vezin isännöimä, genrerajoja iloisesti rikkova ja huippuluokan solistivierailla maustettu musiikkiklubi.
Astor Piazzollan ja Gerry Mulliganin 1970-luvun yhteistyöstä inspiroituneina huikea saksalainen multi-instrumentalisti Alexander von Hagke ja suomalainen Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtye vievät tutkimusmatkalle tango nuevon maailmaan. Münchenissä asuva, lukuisia musiikkipalkintoja kerännyt saksofonisti, klarinetisti ja säveltäjä Alexander von Hagke tunnetaan ilmiömäisenä improvisoijana ja rajoja rikkovana taiteilijana. Sopraano-, altto-, tenori- ja baritonisaksofonin lisäksi hän soittaa myös klarinettia ja huilua. Hän johtaa klassista jazz-crossover -kvartettia Passo Avantia ja kuuluu heavy metal -jazz-yhtyeeseen Panzerballett. Hän on soittanut myös Peter O"Maran, Chris Gallin, Münchenin filharmonian, Harald Rüschenbaum Jazzorkesterin, Adrian Mearsin ja Thomas Stabenowin kanssa.

TangoLab on Nuevo Quinteto Otra Vezin isännöimä, genrerajoja iloisesti rikkova ja huippuluokan solistivierailla maustettu musiikkiklubi. Nuevo Quinteto Otra Vez on ainutlaatuinen uuden aallon tangoyhtye, jonka soinnilliset lähtökohdat ovat syvällä argentiinalaisen tangon traditiossa, mutta on omistautunut uuden musiikin luomistyölle.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 22.9. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Ravintola Baari Vakiopaine

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 6

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: