Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jääkärin morsian ja Kannaksen pojat

Jyväskylä | Palokan Pelimannitalo

Kannaksen pojat ovat tehneet Sam Sihvon loistavaa musiikkia sisältävästä laulunäytelmästä version, jossa juontaja kertoo tapahtumien kulun. Rooleissa Juha Repo (laulu, kitara, puhaltimet ja tanssi) Tuiki Latvala (laulu ja viulu), Johanna Lantto (harmonikka, piano ja tanssi).

Kannaksen poikien muotoilema Jääkärin morsian on kertomus Saksan sotakoulussa olevasta suomalaisryhmästä ja heidän arkipäivästään, sekä illanvietoistaan ravintola Kultaisessa Ankkurissa Liettuan Libavassa. Juha Repo esittää Martin ja Mikon roolit. Tuiki Latvala on Sabinan osassa. Johanna Lantto toimii säestäjänä (harmonikka ja piano) sekä lisäksi hän laulaa ja tanssii Marjushan roolissa. Tanssikohtauksessa Mikko tanssittaa Marjushaa Kultaisessa ankkurissa mm. polkkaa ja mazurkka.

Tuiki Latvala (s. 1991) on kokkolalainen muusikko. Hän on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta viulistiksi ja opiskelee nyt samassa laitoksessa laulunopettajaksi opettajanaan Ulla Raiskio. Kannaksen poikien lisäksi Tuiki laulaa ammattilaiskuoro Tampere Cappellassa ja soittaa viulua perustamassaan jousikvartetti Ruususessa. Lisäksi hän on ollut mukana kahdella Tenso Europe kamarikuoron kiertueella Keski-Euroopassa sekä Kokkola oopperan produktioissa. Syksyllä Tuiki on mukana Tampereen teatterin Notre dame produktiossa.

Kesto 2 h, väliaika
Kertoja: Markku Paksu - Suomen Karjala asiantuntija no:1

Liput 17 euroa
Varaukset ja tiedustelut: kannaksenpojat@gmail.com, p 045 112 141

Tapahtuma-ajat: 

  • su 17.3. klo 15–17

Tapahtumapaikka: 

Palokan Pelimannitalo

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: