Tapahtuma ei ole enää voimassa.

J-P Piirainen - Nordic Guitar Music

Jyväskylä | Palokan Pelimannitalo, Saarijärventie 71

J-P Piirainen on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä mielenkiintoisimpana ja uudistuvana sooloartistina suomalaisen kansanmusiikin ja kitaramusiikin genressä. Kitaravirtuoosiksi tunnustettu Piirainen on vienyt kitaran soittamisen uusiin äänimaailmoihin ja hänen musiikkiaan on kuvailtu uniikiksi seokseksi pohjoismaista kansanmusiikkia ja modernia kitaramusiikkia. Nordic Guitar Musicia on kuultu pienissä klubeissa ja isoissa konserttisaleissa kaikilla suurimmilla kansanmusiikkifestivaaleilla Suomessa ja hän on konsertoinut myös ulkomailla.

Hänen uusi albuminsa "Twined" julkaistiin 11.10.2017. Levy yhdistää voimakasta groovea ja kauniita melodioita, vanhaan suomalaiseen kansanmusiikkiperinteeseen "laulettuna" yhden maailman moderneimman instrumentin kitaran äänellä. Tälle albumille hän sävelsi sekä pohjoismaisia tanssisävelmiä että modernia kitaramusiikkia tutkiessaan näiden kahden hänelle rakkaan genren välimaastossa työskentelyä. Levyn tuotti kitaristi ja säveltäjä Joonas Widenius.
Viime aikoina hän on tehnyt yhteistyötä mm. kantelevirtuoosi Maija Kauhasen, beatboxaaja ja laulaja Venla Ilona Blomin (Tuuletar), kitaristi Petteri Sariolan, pianisti Timo Alakotilan ja haitaristi Karen Tweedin (UK) kanssa.

"J-P's suberb technique and unique ability to mix fingerstyle guitar and modern folk music has left me in awe. He is taking the guitar to new places!" - Petteri Sariola, fingerstyle virtuoso

Liput 10 euroa. LISÄTIETOJA & VARAUKSET: puh. 044 2704250, myynti@palokanpelimannitalo.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 31.1. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Palokan Pelimannitalo, Saarijärventie 71

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: