Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hullu Ruusu + SPIGU

Jyväskylä | Ravintola Poppari

Iki-ihanan Helmi Leyt tallin joukkiosta Jyväskylään laukkaavat yhtyeet Hullu Ruusu ja SPIGU (soolo). Liput 7 / 5 eukkoo!

Hullu Ruusu on kova remmi, biisintekijäkaksikon Merita Bergin ja Antti Hermajan yhteinen väkevä laps'. Remmissä mukana kolme kovaa muuta luuta soittamassa: Otso Helasvuo, Matti Kuuppo ja Daniel Jäntti. Yhtyeen debyyttialbumi (julkaisina Helmi Levyt) ilmestyi syksyllä 2017 ja se hurmasi kriitikot. Albumilla soittivat Ville Linna (kitara, banjo) ja Mikko Hellström (basso). Ruususten musiikkia on kuvailtu häiriintyneeksi, nerokkaaksi, teksti edellä kulkevaksi kantrivaikutteiseksi pop-musiikiksi.

Ota ruususet haltuun:
https://www.facebook.com/hulluruusu/?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=Tt5DoQYhCUw
https://www.youtube.com/watch?v=babs35aV6-M
https://open.spotify.com/artist/1qkANkGKVf3WngsL3yris7

SPIGU on stadilainen muusikko ja lauluntekijä. Hän laulaa silmiä kostuttavia country-folk tarinoita sinivalkoisesta suomesta ja rakkaudesta. Hänen lauluissaan kuuluu amerikkalaisen juurimusiikin perinteet ja suomirockin mestareiden J.Karjalaisen ja Dave Lindholmin kaltaisten lauluntekijöiden viitoittama lauluntekemisen taito. Ennenkaikkea Spigun lauluissa on syvää merkitystä, toivoa ja lohtua, kaipuuta rakkauden ja totuuden äärelle. Spigun debyyttilevy Kaupunkien yössä ilmestyi 2014. Toinen levy nimeltään Viimeinen papukaija ja Helmi Levyt julkaisi sen syyskuussa 2016 ja lätty sai vallan hyvän vastaanoton. Levyn tuotti Kim ”Kasio” Rantala ja yhtyeenä levyllä soittaa varsinainen suomen The Band. Jyväskylän Popparissa SPIGU on kuultavissa soolona. Asettaudu alttiiksi, nosta malja ja tule kuuntelemaan sydäntä väriseviä tarinoita taivaamme alta.

Kuuntele SPIGUa:
https://www.facebook.com/spigumusiikki/?fref=ts
https://open.spotify.com/artist/4jOyVFvrPCydOdXykmGGnc
https://www.youtube.com/watch?v=pEEYrzGGSRA

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 18.10.2017 klo 21.00–to 19.10.2017 klo 0.00

Tapahtumapaikka: 

Ravintola Poppari

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: