Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hullu Elämä

Jyväskylä | Ravintola Sherwood

Hullu Elämä on räväkkää suomenkielistä poprockia soittava ylivieskalaislähtöinen yhtye. Alun perin vain yhtä keikkaa varten perustettu bändi on vuosien saatossa kasvanut energisen ja ennalta-arvaamattoman lavashow’n tarjoavaksi live-esiintyjäksi, joka keikkailee ympäri Suomea.

Bändin rouheiden kitaroiden ja vakuuttavan naisäänen värittämät biisit kertovat tarinoita elävästä elämästä ja sen hulluudesta niin hyvässä kuin pahassa. Nykyisessä maailmantilanteessa Hullu Elämä onkin ajankohtaisempi kuin koskaan!

Vuonna 2011 perustettu bändi julkaisi debyyttialbuminsa Just Tässä, Juuri Nyt keväällä 2015. ”Hullun Elämän tekemisissä on hyvällä tavalla aitoa nuorta rockin energiaa”, kommentoi Salon Seudun Sanomat albumia, jonka äänityksestä ja miksauksesta vastasi Sonata Arctican basisti Pasi Kauppinen. 57Recordsin kautta julkaistun debyyttilevyn jälkeen yhtye julkaisi vielä singlen Hullua Elämää samaisen levy-yhtiön alaisuudessa, mutta on sittemmin siirtynyt julkaisemaan musiikkinsa itsenäisesti.

Levy-yhtiöajan jälkeiset singlet Tervetuloa Ansaan, Maailma Älä Unohda, Jäisellä Kaiteella ja Himo on miksannut muun muassa Kaija Koon, Jannan ja Blind Channelin musiikkituotannoissa mukana ollut Kane Kaspar Heinonen. Bändin herkempää puolta esittelevä Jäisellä Kaiteella nousi julkaisunsa jälkeen mm. Spotifyn Uuden musiikin listalle sekä Suomen 50 viraalisinta -listan sijalle seitsemän. Kappaletta on striimattu Spotifyssa yli 40 000 kertaa.

Uusin single Himo on bändin ensimmäinen julkaisu, jossa on mukana ulkopuolinen tuottaja. Tapio Heinilän tuottama rohkea single esittelee bändin entistäkin räiskyvämpänä, modernimpana ja mielenkiintoisempana. Kappaleen synnyn taustalla on ajatus siitä, ettei musiikin tarvitse aina olla niin vakavaa, ja lopputuloksesta onkin kuultavissa raikas leikkimielisyys ja musiikin tekemisen ilo.
Bändin haastattelu Soundissa: https://www.soundi.fi/tarkkailuluokka/tarkkailuluokka-hullu-elama-tilaa-...

”Teistä tulee vielä isompi bändi ku meistä!”
- Mikki Kauste, Egotrippi

Tapahtuma-ajat: 

  • la 13.10. klo 21

Tapahtumapaikka: 

Ravintola Sherwood

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Pihkatie 4

Postitoimipaikka: 

Keljonkangas

Tapahtuman lisätiedot: