Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Vaikuttavuuden arviointi -koulutus järjestöille

Jyväskylä | Kansalaistoiminnan keskus

Vaikuttavuuden arviointi mahdollistaa järjestöille oman toiminnan ja sen myötä syntyneen hyvän näkyväksi tekemisen. Se on myös mainio kehittämisen väline: vaikuttavuuden arviointi auttaa oman toiminnan laaja-alaisessa hahmottamisessa ja suunnittelussa. Vaikutusten osoittaminen voi olla myös merkityksellinen tekijä uusien rahoitusten saamisessa.

Onko järjestölläsi vaikuttavuuden arviointi jo hallussa? Entä onko teillä käytössä omaan toimintaan parhaiten soveltuvat arvioinnin työkalut ja menetelmät?

Lähde mukaan Vaikuttavuuden arviointi -koulutukseen! Koulutus pitää sisällään kolme lähipäivää ja kaksi välitehtävää. Se on tarkoitettu erityisesti sosiaali- ja terveysjärjestöille ja muille hyvinvointia edistäville yleishyödyllisille yhdistyksille. Sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Kouluttajana on kokenut vaikuttavuuden arvioinnin kouluttaja ja kehittäjä Saila Tykkyläinen (YTM).

Koulutuksen lähipäivät ovat 26.9., 23.10. ja 22.11. klo 12–16. Lisätietoa koulutuksen ohjelmasta ja välitehtävien aiheista Yhdistystorilla https://www.yhdistystori.fi/tapahtuma/vaikuttavuuden-arviointi-koulutus-....

Koulutuksen hinta on 150 €/hlö ja se pitää sisällään koulutuksen, materiaalit sekä kahvitarjoilun. Kirjeitse lähetettävässä
laskussa on 5 euron laskutuslisä. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 20.

Ilmoittautuminen 14.9.2018 mennessä verkkolomakkeella osoitteessa http://kyt.fi /ilmoittautuminen/

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 23.10. klo 12–16
  • to 22.11. klo 12–16

Tapahtumapaikka: 

Kansalaistoiminnan keskus

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Matarankatu 4

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: