Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Trendikäs turbaanimyssy ja/tai sabluunapainantaa & piensisustustuotteita

Jyväskylä | Taitoshop Aivia

Taito Shopin takaosassa sijaitsee yhteisöllisen tekemisen Taito Tila jossa pidetään kaikille avoimia (huom. ilmoittautuminen) Taito Iltoja tiistaisin ja torstaisin.

Lokakuun Taito-illoissa aloitetaan neulomaan trendikäs Timantti -turbaanimyssy uudesta Roosa nauha-ohjekuvastosta tai halutessasi voit tehdä vielä viime kuussa suosion saanutta sabluunapainantaa ja piensisustustuotteita Green Craft kierrätyshuovasta.

Timantti-turbaanimyssy on melko yksinkertainen tehdä, mutta silti upea ja trendikäs. Aloitamme myssyn neulomisen yhdessä, ja sen voi jatkaa loppuun itsekseen tai tulla uudestaan Taito iltoihin. (Muistathan ilmoittautua jokaiselle kerralle erikseen!) Neulontaan tarvitset pitkät- tai sukkapuikot no 4 tai käsialasi mukaan. Puikot ja langat voit ostaa meiltä. Voit ottaa mukaan myös omat puikkosi. Timantti-turbaanimyssyn on suunnitellut Minna Ahonen.

Upeat piensisustustuotteet Green Craft-kierrätyshuovasta. Painamme sabluunoiden avulla kuviota kierrätyshuopaan, josta voit tehdä esimerkiksi keittiötabletteja, kaitaliinan, hiirimaton, pannulappuja tai vaikka lämpimän istuinalustan. Meiltä löytyy sabluunat.

15€ ilta + materiaalit.

Valitse ilmoittautuessasi käsityökeskus kohdasta: Taito Tila.

Ilmoittauduthan edelliseen perjantaihin mennessä! Sitova ilmoittautuminen.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 24.10. klo 17–19.30
  • to 26.10. klo 17–19.30
  • ti 31.10. klo 17–19.30

Tapahtumapaikka: 

Taitoshop Aivia

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 25

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Sähköposti: 

taitoshop@aivia.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: