Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tohtori Hanna Poikosen puhe ja WiseMotion-työpajat: Tanssia ja neurotiedettä

Jyväskylä | Hyvinvointi ja Kuntoutus Amida

WiseMotion on jyväskyläläisen tohtori Hanna Poikosen kehittämä hyvinvointi-menetelmä, joka muokkaa kehotietoisuutta ja sosiaalista vuorovaikutusta tanssin ja neurotieteen avulla. WiseMotion on suunnattu kaikille uteliaille liikkujille tanssitaustasta riippumatta. WiseMotion-työpaja koostuu ohjatusta liikeimprovisaatiosta, kokemuksen neurotieteellistä selityksestä sekä ryhmäkeskustelusta. Työpajan aikana kehollinen kokemus ja tieteellinen tieto sulautuvat yhteen. Hanna on opettanut WiseMotion-menetelmää konferensseissa Berliinissä ja Bostonissa (Harvard Medical School). Lisäksi hän pitää workshopeja festivaaleilla, kuten Kuopio Tanssii ja Soi, Magnesia (Helsinki), Iris (Hong Kong) sekä hyvinvointistudioissa kuten Alive Wellness (Hong Kong).

Hanna on opiskellut tanssia muun muassa New Yorkissa (Gibney Dance, Movement Research), Barcelonassa (La Caldera, Institut del Teatre) ja Berliinissä (Marameo). Tutkiskelut kung fun, tai chin, buton ja somaattisia menetelmien parissa ovat opettaneet hänelle kokonaisvaltaisen lähestymistavan kehoon ja mieleen. Hanna väitteli tohtoriksi tanssin neurotieteestä toukokuussa 2018 (Lääketieteellinen tiedekunta, Helsingin yliopisto). Sitä ennen hän työskenteli 5 vuotta Zurichissä aivotutkimuksen parissa (ETH Zurich).

Perjantai 14.9.
klo 18-19 Yleisöpuhe: “Aivotutkimus innostuu tanssista ja musiikista”

Sunnuntai 16.9.
klo 14-15.30 WiseMotion Explorers -työpaja: Huomion ja keskittymisen aivoprosessit (muistihäiriöiden oireiden lievitys) Huom. Kevyt liike-osuus – sopii hyvin senioreille sekä sairaudesta tai tapaturmasta toipuville
klo 15.30-17 WiseMotion Explorers -työpaja: Luovuus ja aivot (stressin lievitys)

Yhden työpajan hinta on 35€
Kaksi työpajaa 65€
Puhe 15 €
Puhe ja yksi työpaja 45 €
Puhe ja kaksi työpajaa 75 €
Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset -15%

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: hanna@wisemotionco.com

Huom. Paikanpäälle voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 14.9. klo 18–19
  • su 16.9. klo 14–17

Tapahtumapaikka: 

Hyvinvointi ja Kuntoutus Amida

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Sammonkatu 8a

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

0407760044

Sähköposti: 

amida@hyvinvointiamida.com

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: