Kiireisille lisää energiaa -valmennus

Jyväskylä | Beans&More

Tuntuuko sinusta siltä, että energia ei riitä työn ja arjen pyörittämiseen? Lomapäivienkin jälkeen olisi tarve levätä lisää? Ja silti aikaa ei tunnu riittävän ison elämäntaparemontin tekemiseen? Jos tämä kaikki on totta ja haluat silti muutosta ja lisää virtaa itsellesi, niin tämä valmennus on juuri sinulle.

Valmennuksen aluksi kartoitetaan sinun omat tavoitteesi, tarpeesi ja haasteesi sekä ajalliset ja taloudelliset resurssisi, joita voit käyttää muutoksen tekemiseen. Sitten laadimme yhdessä sinulle henkilökohtaiset tavoitteet ja ohjelman, jonka mukaan etenet. Ohjelman pääosassa ovat korkealaatuiset eteeriset öljyt ja niitä sisältävät lisäravinteet ja ravintolisät. Lisäksi käytetään yksinkertaisia itse tehtäviä hierontatekniikoita, jotka sovitetaan sinun tarpeisiisi. Valmennus on maksuton*, mutta käytettävät tuotteet hankit itse. Vetäjänä ja mukana muutoksessa kanssasi on koulutettu hieroja Jussi Helaakoski.

* Maksuttomuus koskee kaikkia, jotka eivät ole ennestään säännöllisesti eteerisiä öljyjä tilanneet ja käyttäneet. Jos olet eteerisiä öljyjä jo aiemmin tilannut ja käyttänyt, ole yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi, jonka tuntee sinun tilanteesi jo valmiiksi ja voit tehdä oman hyvinvointisuunnitelmasi hänen kanssaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 24.9. klo 14–16

Tapahtumapaikka: 

Beans&More

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Asemakatu 11

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Jussi Helaakoski, p. 050-3794519

Järjestäjä: