Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Hyvinvointi seuraavalle tasolle -valmennus

Jyväskylä | Hoitohuone Valokeho

Oletko huomannut, että muutosten tekeminen omaan elämään ja hyvinvointiin on haastavaa? Tiedät kenties, mitä haluaisit muuttaa, mutta käytännön toteutus ontuu. Ja monet muutosyritykset hiipuvat pois hyvän alun jälkeen - ja näin elämä palaa vanhoille urilleen. Tuttua? Varmasti monille.

Mitä sitten voisit tehdä eri tavalla? Yksi asia on ainakin se, että teet muutoksen yhdessä jonkun kanssa. Näin saat samalla kannustusta ja hyvää painetta muutoksen eri vaiheissa. Yksin on helpompi lipsua takaisin vanhaan, mutta yhdessä tekemällä molemmat kannustavat toisiaan!

Tämä valmennus on suunniteltu tukemaan pitkäaikaista ja pysyvää elämänmuutosta. Valmennuksen alussa kartoitetaan sinun omat tavoitteesi, tarpeesi ja haasteesi sekä ajalliset ja taloudelliset resurssisi, joita voit käyttää muutoksen tekemiseen. Sitten laadimme yhdessä sinulle henkilökohtaiset tavoitteet ja ohjelman, jonka mukaan etenet. Ohjelman pääosassa ovat korkealaatuiset eteeriset öljyt ja niitä sisältävät lisäravinteet ja ravintolisät. Lisäksi käytetään yksinkertaisia itse tehtäviä hierontatekniikoita, jotka sovitetaan sinun tarpeisiisi. Valmennus kestää 6kk ja se on maksuton*, mutta käytettävät tuotteet hankit itse. Lisäksi saat kuukausittaisen hyvinvointimittauksen ja omasta panostuksestasi riippuen myös (aroma)hieronnat 3 ja 6kk jälkeen. Vetäjänä ja mukana muutoksessa kanssasi on koulutettu hieroja Jussi Helaakoski.

Tule siis mukaan ja laita myös viestiä eteenpäin sekä tuo mukaan ystäväsikin, sillä läheisen ystävän mukanaolo tuo jälleen lisää positiivista draivia omaan muutokseesi!

* Maksuttomuus koskee kaikkia, joilla ei ole ennestään kokemusta eteeristen öljyjen käytöstä. Jos sinulla on jo kokemusta ja olet eteerisiä öljyjä jo aiemmin tilannut ja käyttänyt, ole yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi, jonka tuntee sinun tilanteesi jo valmiiksi ja voit tehdä oman hyvinvointisuunnitelmasi hänen kanssaan.

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 18.9. klo 11–13

Tapahtumapaikka: 

Hoitohuone Valokeho

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Ailakinkatu 15

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Jussi Helaakoski, p. 050-3794519

Järjestäjä: