Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius - Kosketus

Jyväskylä | Taulumäen kirkko

Toivottu kirjailija-terapeutin ja laulaja-lauluntekijän yhteiskiertue saa jatkoa syksyllä 2019!

Tommy Hellsten sekä Tommi Kalenius astuvat estradille jälleen, kun menestyksekkäästä ja kirkot täyttäneestä Kasvotusten -kiertueesta tulee syksyllä kuluneeksi kaksi vuotta.

"Olemme pitäneet yhteyttä ja miettineet tätä mahdollisuutta. Kumpikin olemme saaneet paljon myös toiveita, että kai te vielä jatkatte. Myös kummankin elämänkulku on ollut sellaista, että löysimme sisällön, joka inspiroi", Tommi Kalenius valottaa.

"Kiertueen nimi "Kosketus" löytyi helposti. Se on kuin hipaisu tai aavistus jostain, mikä on meitä itseämme suurempaa, jotain mitä me emme voi ymmärtää mutta jonka voimme silti kokea. Meillä kaikilla on tarve tulla syvältä kosketetuiksi, sillä meissä asuu pyhyyden tarve. Olemme pohjimmiltamme selittämättömiä. Siksi mysteeri kiehtoo meitä, se löytää meissä kaikupohjan", Tommy Hellsten jatkaa.

Syksyn kiertueella julkaistaan uutta tuotantoa molemmilta. Tommy Hellsten julkaisee uuden kirjansa ja Tommi Kalenius yhteisalbumin Ninni Poijärven kanssa. Myös Ninni liittyy kiertueen vahvuuteen.

Kosketus -kiertue:
03.09. Turku, Mikaelinkirkko, klo 19.00.
06.09. Helsinki, Kallion kirkko, klo 19.00.
10.09. Pirkkala, Pirkkalan kirkko, klo 19.00.
11.09. Jyväskylä, Taulumäen kirkko, klo 19.00.
17.09. Vaasa, Vaasan kirkko, klo 19.00.
18.09. Oulu, Oulun tuomiokirkko, klo 19.00.
11.12. Porvoo, Porvoon tuomiokirkko, 19.00.

"Kosketus on sinulle, joka joka kaipaat jotain muuta. Se koskettaa syvemmältä, se on enemmän kuin viihdettä tai ajankulua. Kosketus on tapahtuma, joka jää olemaan sinussa, viipyy sinussa. Se soittaa ihmisyytesi syvimpiä kieliä." -Tommy

Liput 25€ (Ticketmaster), ovelta 30€ (mikäli lippuja jäljellä).

Tapahtuma-ajat: 

  • ke 11.9. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Taulumäen kirkko

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Lohikoskentie 2

Tapahtuman lisätiedot: