Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sataman ilta

Jyväskylä | Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Kristillisen maailmankuvan mukaan ihmiselle tärkein asia elämässä on löytää yhteys Luojaansa, pelastua synnin turmelevalta vaikutukselta. Miten tämä kaikki tapahtuu ja missä järjestyksessä? Siitä on kristikunnassa välillä käyty kiivastakin keskustelua vuosituhansien aikana. Tässä opetussarjassa pysähdymme pelastuksen äärelle ja etsimme millaisia askeleita Raamatussa on löydettävissä kohti pelastusta.

Välillä kuulee sanottavan: "keskinkertaista yritin, mutta priimaa pukkaa tulemaan". Voisi luulla, että tuon sanonnan käyttäjällä on itsetunto kohdallaan:). Ihmisinä usein koemme olevamme keskinkertaisia, välillä sen allekin. Luojamme on kuitenkin tehnyt ja tekee priimaa, myös meistä, vaikkei siltä aina tunnukkaan. Sitä prossessia käymme ihmettelemään yhdessä pastorimme Arto Malmbergin kanssa.

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Tässä illassa nautimme myös kaikille kristityille yhteistä Herran pyhää ehtoollista. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Sydämellisesti tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.4. klo 16

Tapahtumapaikka: 

Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Voionmaank. 18

Postinumero: 

40700

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: