Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sataman ilta

Jyväskylä | Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Jokainen sukupolvi on aina edellistä viisaampi vai onko? Tekninen kehitys menee eteenpäin huimaa vauhtia ja siitä syntyy helposti ajatus, että myös Ihminen kehittyy ja muuttuu paremmaksi. Sen mikä on oikeaa ja väärää nähdään tältä pohjalta myös muuttuvan. On paljon tilanteita ja menettelytapoja, joissa on syytä mukautua vallitseviin olosuhteisiin. Kristittyinä joudumme jatkuvasti pohtimaan mukautumistamme ympäröivässä yhteiskunnassa.

Se joka hallitsee mediaa, hallitsee maailmaa. Ympärillämme on jatkuva informaatiotulva, joka huuhto ajatteluamme. Se vaikuttaa ajatteluumme, tiedostamme sitä tai emme. Voimme itse paljonkin vaikuttaa siihen, mikä ajatuksiamme huuhtoo. Elänkö kuplassa tai pystyykö ylipäätään kukaan elämään kaikkien kuplien ulkopuolella? Millaisia periaatteita Raamatusta löytyy tämän päivän median käyttöön? Illan opettajana on Tapio Mattila.

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Sydämellisesti tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 16.3. klo 16

Tapahtumapaikka: 

Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Voionmaank. 18

Postinumero: 

40700

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: