Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sataman ilta

Jyväskylä | Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Tässä opetussarjassa viivymme ensimmäisen Timoteuskirjeen äärellä.
Kirje kuuluu ns. pastoraali- eli paimenkirjeisiin, koska siinä annetaan ohjeita seurakuntien johtajille. Kirjeessä on ohjeita seurakunnan johtamisesta ja sen palvelijoista, miesten ja naisten käyttäytymisestä seurakunnan tilaisuuksissa, leskien ja orpojen huoltamisesta, sekä harhaoppien vastustamisesta.

Seurakunta on kuin ihmisen keho, jossa on monta eri jäsentä ja kullakin jäsenellä on oma tärkeä paikkansa ja tehtävänsä. Samoin kuin jäsenet kehossa ovat erilaisia, ovat ihmiset seurakunnassa myös erilaisia ja jokaiselle on oma paikkansa ja tehtävänsä. Eri tehtävät vaativat myös erilaisia edellytyksiä tekijältään. Tässä opetuksessa perehdymme myös noihin edellytyksiin, joita meille tulee valottamaan Martti Jantunen.

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä.

Illan lopussa avautuu Vaihtori, jonne voi tuoda tarpeetonta hyväkuntoista tavaraa, sekä ottaa mukaansa sellaista, mitä itse tarvitsee. Ilman rahaa ja ilman hintaa.
Sydämellisesti tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 16.2. klo 16

Tapahtumapaikka: 

Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Voionmaank. 18

Postinumero: 

40700

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: