Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sataman ilta

Jyväskylä | Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Tervetuloa vuoden 2019 ensimmäiseen Sataman Iltaan! Aloitamme vuoden Vanhemmuuden pelikirja -nimisellä opetussarjalla. Perheet ja perhe-elämämme on kovassa yhteiskunnallisessa murroksessa ja muutospaineessa. Käsitykset ja tukimustulokset siitä, että ns.ydinperhe antaa parhaan mahdollisen kasvualustan lapselle, haastetaan jatkuvasti. Mitä raamattu sanoo perheestä ja lasten kasvattamisesta. Mitä siellä on sellaista, joka on muuttumatonta ja mitä voimme soveltaa tähän päivään.

Vanha sananlasku sanoo: "Joka kuritta kasvaa, se kunniatta kuolee." Kuinka paljon tuossa on perää ja löytyykö raamatusta perusteita kyseiselle ajattelulle? Kuinka monta tapaa on ylipäätään kasvattaa oikein, riittääkö että on aito pyrkimys hyvään? Kannattaa pohtia ja tutkailla omia ja tämän päivän kasvatusperiaatteitaan, myös sitä mistä ne on omaksuttu ja kuinka vahvalla perustalla ne ovat. Aiheeseen meidät johdattaa pastori Arto Malmberg.

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 12.1. klo 16

Tapahtumapaikka: 

Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Voionmaank. 18

Postinumero: 

40700

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: