Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sataman ilta

Jyväskylä | Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

On olemassa sanonta: “Ainoa pysyvä olotila on muutos”. Eli kaikki muuttuu, vähintäänkin ikää tulee lisää joka hetki. Vuosittain tuon muutoksen voi havaita arjen tilanteissa, joissa pitää ilmaista oma ikänsä. On olemassa muutosta ja mukautumista, joka on enemmän kuin tarpeellista. Toisaalta on asioita ja periaatteita, joita ei pidä muuttaa aikakausien ja tilanteiden mukaan. Opetussarjan aikana tarkastelemme muutosta ja mukautumista kolmesta eri näkökulmasta.

Kristityillä on ajaton, vanha, sekä muuttumattoman hyvä sanoma, joka tulisi jakaa lähimmäisille. Kuinka paljon kristittyjen tulisi mukautua tähän aikaan, niin että sanoma menisi perille vai tapahtuuko mukautuminen aina sanoman kustannuksella? Elämmehän seurakuntana ja yksilöuskovina varsin maallistuneessa ja jälkikristillisessä ajassa. Pystymmekö mukauttamaan Raamatun sanoman tämän päivän ihmistä koskettavaksi muuttamatta sen uudistavaa ja uutta luovaa voimaa? Jumala tuli itse maailmaan ja mukautui ihmiseksi; mitä ja miten tämän totuuden tulisi vaikuttaa meihin ja meidän tapaamme mukautua? Tässä on jotain ajatuksia, joita pastori Arto Malmberg tulee käsittelemään opetuksessaan.

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 13.10. klo 16

Tapahtumapaikka: 

Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Voionmaank. 18

Postinumero: 

40700

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: