Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Sataman ilta

Jyväskylä | Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Millaisia ihmisiä Jumala käyttää? Hän ei valitse välikappaleikseen supermiehiä ja supernaisia - sellaisia kun ei ole olemassakaan. Hän käyttää tavallisia ihmisiä, joilla on kullakin omat kipunsa ja vajavuutensa, mutta suuri Jumala. Sellaisia, jotka turvaavat joka päivä Jumalaan, jotka tarvitsevat Häntä enemmän kuin mitään muuta.
Yksi tällainen ihminen oli Aabraham. Hän oli ja on edelleen juutalaisille The Man, patriarkoista suurin, esikuva ennen muita ihmisiä. Mutta hän on esimerkki myös meille kristityille. Mekin voimme oppia paljon hänen uskostaan, hänen epäonnistumisistaan, hänen luottamuksestaan Jumalaan. Hän on meille pelastavan uskon esikuva, uskon, joka turvaa yksin Jumalan lupauksiin eikä omiin tekoihinsa. Aiheesta opettamassa pastori Jarmo Sormunen

Sataman Illoissa on opetusta niin aikuisille kuin lapsille, paljon ylistystä ja mahdollisuus esirukoukseen. Tällä kerralla me myös nautimme kaikille kristityille yhteistä ehtoollista. Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English. Sydämellisesti tervetuloa!

Tapahtuma-ajat: 

  • la 17.3. klo 16

Tapahtumapaikka: 

Kristillinen koulu, Voionmaank. 18

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Voionmaank. 18

Postinumero: 

40700

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: