Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Lounaispuiston leffapiknik

Jyväskylä | Lounaispuisto

Lounaispuiston leffapiknik 27.8. klo 21 ja elokuva starttaa klo 21.30. Vapaa pääsy!

Lounaispuiston kesän ohjelmiston päättää jo kauan toivottu ja kaivattu leffapiknik. Lounaispuiston leffapiknikille saavutaan illan hämärtyessä ja tilaisuudessa nautitaan piknikeväiden lisäksi kokopitkä elokuvaelämys; japanilainen menestyselokuva Shoplifters – perhesalaisuuksia. Leffapiknik toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.

Shoplifters - Perhesalaisuuksia:
Osamu on poikansa kanssa tavanomaisella näpistelyreissulla, kun he sattumalta kohtaavat kylmässä värisevän, hylätyn tytön. He huolehtivat tästä ja ottavat tytön osaksi perhettään. Vaikka he ovat köyhiä ja elävät kädestä suuhun, on heillä kuitenkin asiat hyvin – lämmin kiintymys on käsin kosketeltavaa. Kunnes odottamaton tapahtuma paljastaa perheen salaisuudet ja laittaa heidän yhteiselonsa koetukselle.

Hirokazu Kore-eda on Japanin arvostetuimpia nykyohjaajia. Suomessa häneltä on aiemmin nähty elokuvat Isänsä poika ja Siskokset. Shoplifters – Perhesalaisuuksia palkittiin keväällä 2018 Cannesin elokuvajuhlien pääpalkinnolla Kultaisella palmulla ja se on Japanin virallinen Oscar-ehdokas.

Ensi-ilta: 28.12.2018
Kesto: 2 t 1 min
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: Hirokazu Kore-eda
Pääosissa: Lily Franky, Ando Sakura, Matsuoka Mayu, Kiki Kirin, Jyo Kairi, Sasaki Miyu
K-12

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 27.8. klo 21

Tapahtumapaikka: 

Lounaispuisto

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Seminaarinkatu 34

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Tapahtuman lisätiedot: