Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn

Jyväskylä | Elokuvateatteri Fantasia

Lajityyppi: Movie: toiminta, seikkailu.
Kesto: 1 t 49 min.
Ohjaus: Cathy Yan.
Pääosissa: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan Mcgregor, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ella Jay Basco, Ali Wong.

Oletko kuullut kertomusta poliisista, laululinnusta, psykopaatista ja mafiaprinsessasta? "Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn" on vinkeä tarina, jonka Harley kertoo itse, niin kuin vain Harley voi sen kertoa. Kun Gothamin narsistisuudestaan kuuluisa roisto Roman Sionis ja hänen kiihkomielinen kätyrinsä Zsasz ottavat tähtäimeensä nuoren tytön nimeltä Cass, tämän etsintä panee koko kaupungin mullinmallin. Sen myötä Harleyn, Huntressin, Black Canaryn ja Renee Montoyan polut kohtaavat, ja tuo yllättävä nelikko joutuu yhdistämään voimansa tehdäkseen Romanista selvää.

Tässä Warner Bros. Picturesin elokuvassa Margot Robbie (“I, Tonya”) palaa Harley Quinnin rooliinsa, ja hänen rinnallaan nähdään Mary Elizabeth Winstead (“10 Cloverfield Lane”, tv-sarja “Fargo”), joka on Huntress; Jurnee Smollett-Bell (HBO-sarja “True Blood”) on Black Canary; Rosie Perez (“Fearless”, “Pitch Perfect 2”) on Renee Montoya; Chris Messina (“Argo”, tv-sarja “Sharp Objects”) on Victor Zsasz; ja Ewan McGregor (“Stephen Kingin Doctor Sleep”, “Trainspotting”-elokuvat) on Roman Sionis. Uusi tulokas Ella Jay Basco on lisäksi valkokangasdebyytissään Cassandra “Cass” Cain.

Elokuvan on ohjannut Cathy Yan (“Dead Pigs”) ja se perustuu Christina Hodsonin (“Bumblebee”) käsikirjoitukseen ja DC:n sarjakuvahahmoihin. Tuottajina toimivat Robbien lisäksi Bryan Unkeless ja Sue Kroll. Elokuvan vastaavat tuottajat ovat Walter Hamada, Galen Vaisman, Geoff Johns, Hans Ritter ja David Ayer.

Joining Yanin tuotantoryhmään kuuluvat pääkuvaaja Matthew Libatique (“A Star Is Born”, “Venom”); tuotantosuunnittelija K.K. Barrett (“Her”); leikkaaja Jay Cassidy (“American Hustle”, “Unelmien pelikirja”) ja leikkaaja Evan Schiff (“John Wick 2 ja 3”); sekä pukusuunnittelija Erin Benach (“A Star Is Born”). Musiikista vastaa Daniel Pemberton (“Spider-Man: Kohti hämähäkkiversumia”).

Tapahtuma-ajat: 

  • la 29.2. klo 14.45

Tapahtumapaikka: 

Elokuvateatteri Fantasia

Sijaintikunta: 

Jyväskylä

Käyntiosoite: 

Kauppakatu 29-31

Postinumero: 

40100

Postitoimipaikka: 

Jyväskylä

Puhelinnumero: 

612 410

WWW-osoite: 

Järjestäjä: