Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Himos Winter Trail 2018

Jämsä | Himos Hotelli

Himos Winter Trail haluaa tarjota tunnelmallisen polkujuoksuelämyksen kaiken tasoisille ja ikäisille luonnossaliikkujille. Haluamme tuoda esille polkujen upeuden liikuntapaikkana myös talvella, jolloin luonto näyttää parhaat puolensa eri muodossa.

Onnistuneiden lumipolkureittien edellytyksenä on polkujen säännöllinen kulkeminen läpi talven. Näitä löytyy paljon lähiöistä ympäri Suomen ja Himoksen alueella niitä pitävät auki liikkujien lisäksi matkailuyrittäjät sekä rautakuntoinen Himos Trail-tiimi. Himos Winter Trail tarjoaa eteläsuomalaisittain poikkeuksellisten korkeuserojen myötä ihanan hapottavia fyysisiä haasteita sekä pitkiä hulluttelevan mutkaisia alamäkipolkuja. Reitit kiertelevät pääosin Himoksen upeimman alueen Paljakan koskemattomissa vanhoissa metsissä.

Himos Winter Trail tarjoaa monenlaisia haasteita sekä fiiliksiä nautiskelijoille, tunnelmoijille ja fyysistä haastetta hakeville – kuntotasoon katsomatta. Himos Enjoy on suunniteltu kuntoilijan näkökulmasta mahdollisimman kevyeksi lenkiksi, joka on 4km laavurastin jälkeen alamäkivoittoinen. Himos Challenge jo haastaa menijän ja kiertää kokonaisuudessaan Himos Winter Trailissa käytössä olevan uraston. Himos Extreme puolestaan rakentaa nousuillaan ja pituudellaan sitä fyysistä haastetta, josta Himos Trail-tapahtumat tunnetaan. Himos Vaellus johdattaa poluille matalaakin matalamman kynnyksen kautta kaikki uskaltaa-periaatteella. Todellisen lumipolkutunnelman kliimaksina päivän voi päättää yöpolkujuoksuun heijastimien viitoittamalla reitillä Himos Night Enjoy- ja Himos Night Challenge-sarjoissa.

Himos Winter Trail on muutakin kuin lumipolkujuoksua edistävä tapahtuma. Himos Winter Trail on polkujuoksukansaa lumisen talven keskellä kokoava kohtaamispaikka. Tavoitteenamme on itse juoksutapahtuman lisäksi välittää polkujuoksutietoutta osallistujien iloksi. Ensimmäisessä Himos Winter Trail-tapahtumassa omasta harjoittelustaan ja pitkiin polkujuoksuihin valmistautumisestaan on kertomassa Suomen ykköspolkujuoksija Henri Ansio(polkujuoksun MM-nelonen 2017 ja kolminkertainen BUFF Trail Tour Finland-voittaja). Lisäksi suunnistusmaajoukkueen päävalmentaja (2010-2016) Juha Taini antaa ainekset polkujuoksijan alamäkijuoksun kehittämiseen.

Polkujuoksutarjonnan lisäksi helmikuinen viikonloppu Himoksella tarjoaa huippukunnossa olevat runsaat laskettelurinteet ja hiihtoverkostot. Himos Winter Trail-viikonloppuna Himos Areenalla on käynnissä myös Jysäri Dance Weekend, johon polkujuoksutapahtuman osallistujilla on mahdollisuus lunastaa lippu erikoishintaan Himos Centeriltä.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 3.2. klo 12–23

Tapahtumapaikka: 

Himos Hotelli

Sijaintikunta: 

Jämsä

Käyntiosoite: 

Säyryläntie 445

Postinumero: 

42100

Postitoimipaikka: 

Jämsä

Tapahtuman lisätiedot: