Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Jukka Rislakin yleisöluento

Jämsä | Paunun yläkoulun auditorio

Päätyönsä ohessa Jukka Rislakki on kirjoittanut noin 20 kirjaa ja lukuisia artikkeleita tutkivan journalismin otteella. Hänen teoksiaan on julkaistu Suomen lisäksi Yhdysvalloissa, Ukrainassa ja Baltiassa. Nykyään hän kirjoittaa vakoiluromaaneja, mutta tuoreimmassa kirjassaan Mullistusten mies (2018), hän muistelee muun muassa paikallisia olosuhteita ja ihmisiä lapsuus- ja nuoruusvuosiltaan Jämsän seudulla.

Kirjoittajana hän on käsitellyt niin kotimaan kuin maailmanpolitiikankin aihepiirejä. Näistä ansioistaan hänet on palkittu mm. valtion tiedonjulkistamispalkinnolla 1986 ja Suomen tietokirjailijat ry:n tunnustuspalkinnolla 2012. Rislakki oli myös tieto-Finlandia-ehdokas 1997. Rislakin kirjallinen tuotanto on laaja ja luennolla kuullaan kuinka toimittajan työ ja kirjailijan työ on saatu sopimaan yhden kiireisen miehen elämään. Mitä kirjoittaminen on merkinnyt Rislakille, miten hän hankkii tietoa, mitä hän lukee, mikä on saanut hänet tarttumaan useinkin arkoihin ja vaativiin aiheisiin ja millainen vastaanotto hänen teoksillaan on ollut – tässä muutamia luennolla vastauksen saavia kysymyksiä.

Nykyisessä kotikaupungissaan Jurmalassa Rislakki on palkittu Latvian kulttuuriministeriön kunniakirjalla 2017 ja Jurmalan kaupungin kunniakirjalla kulttuurin alalta 2017

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 18.3. klo 18–20

Tapahtumapaikka: 

Paunun yläkoulun auditorio

Sijaintikunta: 

Jämsä

Käyntiosoite: 

Paununkatu 1

Postinumero: 

42100

Postitoimipaikka: 

Jämsä

Tapahtuman lisätiedot: