Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Koskenpää messut

Jämsä | Koskenpään Pirtti

Koskenpää messut Koskenpään keskustassa. Yli 30 paikallista toimijaa mukana, kahvia ja lettuja. Messutunnelmaa ja yllätys-ämpäreitä jaossa! Tervetuloa. Vapaa pääsy
Messualueena Koskenpään Pirtti (kirkonkylä), Työväentalo, Hirsibaarin piha-alue sekä Koskenpään koulu. Messut avaa klo 10.00 Jämsän kaupungin väliaikainen kaupunginjohtaja Anna-Liisa Juurinen.
Yritykset ja yhdistykset esittelevät tuotteitaan ja toimintaansa. Bingokin pyörähtää käyntiin klo 13 Hirsibaarilla. Koskenpää market puolestaan juhlistaa 1v. synttäreitä. Koskenpään koulu on avoinna ja siellä on mahdollisuus tutustua mm. oppilastöiden näyttelyyn. Koululla myös Vanhempainyhdistyksen kahvio. Kirjastoauto Severus on myös paikalla, käyhän tutustumassa Hirsibaarin parkkipaikalla.
Pysäköintialueina Koskenpään kirkon parkkipaikka, entinen Siwan parkki sekä koulun kenttä.
Kuljetus: Jämsästä ja Jämsänkoskelta voit mainiosti hypätä Tilausliikenne A Lampisen messubussiin; Jämsän matkahuolto klo 10, Jämsänkosken matkahuolto klo 10.10. Matkan varrelta voit myös nousta kyytiin. Hinta edestakainen meno-paluu yhteensä 5 euroa. Messupäivän iltajamit Hirsibaarilla (K18); Paikkakunnan pojat soittaa klo 22-24.

Tule viettämään mukava messupäivä, kylään Koskenpäälle!
Messut järjestää kyläyhdistys Koskenpää ry

Tapahtuma-ajat: 

  • la 25.5. klo 10–14

Tapahtumapaikka: 

Koskenpään Pirtti

Sijaintikunta: 

Jämsä

Käyntiosoite: 

Keuruuntie 1

Postitoimipaikka: 

Koskenpää

Tapahtuman lisätiedot: