Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Prinsessa 65 - iloinen musiikkikomedia

Äänekoski | Kartano Kievarin kesäteatteri

Kievarin Kesäteatterissa Äänekoskella esitetään Prinsessa 65. Se on kesäinen tarina Katista, joka haluaa laulajatähdeksi. Tarina nostalgisoi vanhan ajan heinälatoromantiikkaa ja osoittaa kuinka lakimiehet määrittävät nykyisin treffien sopivan sisällön. Mutta, mitäs romantiikasta, kun ne hetket aikaisemmin jolloin oli romanttisen hiljaista, täyttää nykyisin puhelinmyyjä. Ja kuten suomalaiseen tapaan kuuluu, kaikki saavat tässä näyttämöteoksessa kahvia juodakseen (myös maidolla ja laktoosittomana, kermasta emme tohdi puhua). Eikä syyttä, sillä laulajatähtemme saa kunnian edustaa maatamme Euroviisuissa. Esityksen kruunaa maailman kovin närhi, nimeltään Seppo. Seppo Närhi.

On sanomattakin selvää, että tässä lienee kesän 2018 hauskin musiikilla panostettu naurupommi. Osta lippusi pian, sillä tätä laakia ei kannata jättää kokematta.

Kesän energisinä naistähtinä loistavat Maiju Jokinen, Päivi Pylvänäinen ja Neija Välilä. Kesävieraina nähdään Teatteri Eurooppa Neljän lavalta sekä Konttori tv-sarjasta ja Hevi reissu elokuvasta tuttu Antti Tuomas Heikkinen. Lavalla viihdyttävät myös viime kesänä Kievarin Kesäteatterissa valloittanut Kalle Pylvänäinen sekä stand-up koomikko ja kesäteatteridebytantti Teemu Vesterinen ja virtuoosimaisesta musiikista vastaa TE4:n housebändi Toni Lepistö, Antti Parviainen, Jaakko Tabell ja Kalle Saarelma. Näytelmän ohjaa Teijo Eloranta.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 4.8. klo 22

Tapahtumapaikka: 

Kartano Kievarin kesäteatteri

Sijaintikunta: 

Äänekoski

Käyntiosoite: 

Saarijärventie 434

Postinumero: 

44170

Postitoimipaikka: 

Hietama

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Teatteri Eurooppa Neljä

Lippujen hinnat: 

29/27/24/15€

Lipunmyyjät: 

Lipputoimisto

Puhelinnumero: 

0600 95020

Osoite: 

TE4 toimisto

Puhelinnumero: 

0403000800

Osoite: 

Järjestäjä: