Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Pii Poon LEGO-tapahtuma

Äänekoski | Äänekosken Painotalo (Kalevankatu 2)

Missä?
Kulttuuritila Painotalo
Kalevankatu 2, 44100 Äänekoski

Mitä maksaa?
Pääsylippu 5 €
Perhelippu 15 € (2 aikuista + lapset)
Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Mikä?
Pii Poon LEGO-tapahtuma on koko perheen hauska ja toiminnallinen tapahtuma, joka tarjoaa nähtävää ja tehtävää koko perheelle.

LEGO-rakentelualueella kävijät voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen! Rakenteluun on varattu suuri määrä LEGO-palikoita, joista riittä suurempiinkin projekteihin. Perheen pienimmille tarkoitetulla DUPLO-rakentelualueella on tarjolla paljon rakentelupalikoita, junaratoja, sekä muita tarpeita leikkejä varten. Rakentelualueiden vierellä aikuiset voivat istahtaa ja antaa lasten uppoutua LEGO-palikoiden maailmaan.

LEGO-näyttelyalueella voit nähdä mm. merirosvolaivoja ja linnoja aina 80-luvulta saakka. Vaihtuvassa näyttelyssä voit nähdä paikallisten LEGO-harrastajien luomuksia, kokoelmia ja paljon muuta. Suuri LEGO-kaupunki liikkuvine junaratoineen antaa varmasti ihmettelemistä pitkäksikin aikaa.

LEGO-myymälässä voit tehdä ostoksia laajasta LEGO-valikoimasta.
Tapahtumassa on myös huippusuosion saanut LEGO-irtopalikkamyynti, josta voit ostaa puuttuvia palikoita tai täydentää varastojasi tulevia rakennelmia varten.

Näytteilleasettajaksi?
Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuoda LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen ei maksa mitään ja kaikki LEGO-rakentajat ovat tervetulleita.

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta www.piipoo.com/pages/lego-tapahtumat

Mikäli kiinnostuit niin voit kysyä lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse.

Tiedustelut: Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi
Järjestäjä: Pii Poo Oy

Tapahtuma-ajat: 

  • la 24.3. klo 10–17

Tapahtumapaikka: 

Äänekosken Painotalo (Kalevankatu 2)

Sijaintikunta: 

Äänekoski

Tapahtuman lisätiedot: