Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Rantapuiston piknik

Äänekoski | Äänekosken Rantapuisto

Grind 3 pe 26.7. klo 15.00

Vuonna 2016 alkunsa saanut trio, joka kypsyttelyn jälkeen eteni soittamaan omaa fuusiomusiikkiaan yleisön eteen saakka 2017 loppuvuodesta. Jamihousebandina aloittaneen yhtyeen toiminnan ja musiikin perustana toimivat yhteinen hetkessä luominen ja soitonilo. Trion soundi on syntynyt ahtaassa, ikkunattomassa treenikopissa Helsingin Sörnäisissä. Siellä kolmikko on viettänyt lukemattomia tunteja ulkomaailmalta sulkeutuneena tilaan, jossa hapenpuute ja hienhaju suodattuvat kollektiivisen tajunnan läpi ja muuntautuvat Grind 3:n musiikiksi.
Yksinkertaisia melodioita ja tarttuvia poljentoja yhdistettynä hienovaraiseen, kollektiiviseen sekä solistiseen improvisointiin ja kontrasteja, jotka tarjoavat kuuntelijoille tunnelmia kauniista herkistelystä aina röyhkeään, riehakkaaksi yltyvään soiton iloon – parhaimmillaan yhden kappaleen aikana – niistä on Grind 3:n musiikki tehty. Näillä lähtökohdilla ryhmä tavoittaa kohti nuorta kuulijakuntaa, joka ei edes ehkä vielä tiedä pitävänsä jazzista. Bändi tarjoaa tuttua tarttumapintaa, ja samalla uudelle jazzyleisölle linkin tämän päivän soundien ja improvisoidun musiikin välillä. Raja-aitoja ei lähtökohtaisestikaan ole kaadettavaksi eikä virtuositeettia vältellä jäsenten haastaessa toisiaan seikkailuihin, joihin yleisö tempaistaan mukaan.
Grind 3 on:
Ilkka Oksanen – rummut
Ari-Pekka Kauppinen – sähköbasso
Antti Lähdesmäki – Rhodes

IBE pe 26.7. klo 17.00

IBE edustaa uuden urbaanin musiikkikentän kirkkaintä kärkeä. Loppuvuodesta 2018 IBE nappasi Emma-ehdokkuuden Vuoden Tulokas-kategoriassa. Suomirapin tulevaisuudeksi
tituleerattu artisti julkaisi kolmannen studioalbuminsa Ibelius tammikuussa 2019. Albumi meni heti julkaisuviikolla Suomen albumilistan sijalle 2. ja keräsi muutamassa viikossa yli 1,5 miljoonaa kuuntelua.

Järj. Äänekosken kulttuuritoimi

Tapahtuma-ajat: 

  • pe 26.7. klo 15–18

Tapahtumapaikka: 

Äänekosken Rantapuisto

Sijaintikunta: 

Äänekoski

Käyntiosoite: 

Rauhankatu

Postinumero: 

44100

Postitoimipaikka: 

Äänekoski

Tapahtuman lisätiedot: